Met pijn in mijn hart moet ik hier de mededeling doen dat op 27-1-2021 onze zeer geliefde president Johan van Heumen overleden is.

Hij klaagde over pijn tussen de schouders en werd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht, waar na een korte strijd het hart van Johan het begaf.

Alweer een aderlating voor het verenigingsleven en vooral voor de carnaval, want Johan was met heel zijn hart carnavalist. Het was dus logisch dat Johan deze liefde met zijn familie zou delen. Zijn schoonmoeder was dansmarieke, zijn vrouw, zijn dochter en zijn kleinkind ook. Toen zijn schoonzoon ook nog prins bij Blauw-Wit Mariarade werd was de cirkel compleet. Hij genoot daar enorm van en had altijd voor iedereen een waarderend woordje paraat.

Het is te veel om op te noemen wat Johan voor de Anbo en in het bijzonder voor cv De Kangeroes betekend heeft. Altijd stond hij in de frontlinie en iedereen kon een beroep op hem doen. Hij trok de mensen om zich heen in zijn positiviteit mee en als  er iets mis ging zei hij altijd  “als het niet goed is dan maken wij het goed.”

Hij kon ook een doordrammer zijn maar het kwam altijd op zijn pootjes terecht.

Enkele jaren geleden begon zijn geheugen hem in de steek te laten. Met deze verschrikkelijke ziekte hadden vooral zijn geliefde vrouw en de familie het heel erg zwaar. Maar samen maakten zij er het beste van. Toen kwam de pandemie, niets was meer zoals het was en we zagen elkaar niet meer. Dit is nog het ergste, dat een bijzondere man, die ons aan het hart gegroeid is, deze wereld verlaat zonder dat je nog met hem hebt kunnen praten,  lachen of wenen.

Johan je gaat nu naar al die mensen die jou voorgegaan zijn en wij die achterblijven zullen je nooit vergeten. Wat jij ons in je leven gegeven hebt zal voor altijd in ons hart gegrift staan.

Doe de groeten aan de rest daarboven en als  je met een smile tijdens de carnaval op ons neerkijkt, laat dan het zonnetje schijnen.

Horst Breugelmans

voorzitter cv. de kangeroes